OPENING 1 oktober 2018
De 1e 10 personen die boeken ontvangen een gratis maaltijd

Welkom op de website van B&B Antoniushoeve. Een B&B waar rust, ruimte en relatie centraal staan.

B&B Antoniushoeve, waar Rust, Relatie en Ruimte centraal staan, is een landelijke B&B waar comfort samengaat met ontspanning en gezelligheid. Waar comfortabele bedden en een rustige omgeving garant staan voor een goede nachtrust. Waar u 's morgens kunt aanschuiven aan de grote tafel in de eetkamer en kunt genieten van een landelijk ontbijt met streekproducten, waar u naar wens een lunchpakket kunt samenstellen en waar u 's avonds als u dat wilt, kunt aanschuiven aan het diner met de bewoners van de hoeve.

De Antoniushoeve is gelegen in Lomm (gemeente Venlo). Dichtbij de stad, maar ver genoeg om van de landelijke rust te kunnen genieten. Aan de rand van het Nationaal Park De Maasduinen - een gebied dat nodigt uit tot tot urenlang fietsen en wandelen. Met veel regionale ont- en inspanningsattracties - voor jong en al wat ouder.

De beste sauna van Limburg (SPA Wellness Lomm) ligt op 200 meter afstand - om ontspannen te genieten van uw vrije tijd. 

Gezinnen met kinderen zijn welkom in de schoolvakanties. Voor een boeking met kinderen buiten de schoolvakanties willen we graag vooraf contact - dat is in verband met een eventuele boeking van mensen die voor een stil verblijf komen. Maar er zijn zeker mogelijkheden om met kleine kinderen te verblijven.

Coaching en begeleiding is mogelijk tijdens uw verblijf - om ook geestelijk te leren ontspannen. Kijk voor meer informatie onder het tabblad 'coachen'.

 

Aangesloten bij

Presentatiepagina van bed en breakfast Antoniushoeve in Lomm