Cecilia (Eenpersoonskamer)

Een 1-persoonskamer voorzien van een laminaatvloer. De kamer is 10 m2 en is voorzien van een klein bureau en een makkelijke stoel.

Dranken
Koffie en thee zijn gratis – in de koelkast in de huiskamer vindt u een assortiment aan frisdrank, smoothies, vruchtensap, bier en wijn. Hiervoor vragen we een vergoeding.

Activiteiten
In de huiskamer vindt u een kast met spelletjes, puzzels en tijdschriften, Daarnaast is er een groot assortiment aan fiets- en wandelkaarten van de omgeving die u gratis mag gebruiken.

Ontbijt
Het ontbijt wordt ’s morgens tussen 7 en 9 geserveerd in de huiskamer. Wij serveren lokale, biologische en zelfgemaakte producten. U kunt bij uw boeking een keuze maken tussen een sober en een luxe ontbijt: een sober ontbijt bestaat uit  zelfgemaakte yoghurt met granola of  zelfgebakken brood met beleg (kaas, vleeswaren, zoet), vruchtensap en koffie of thee. Bij een luxe ontbijt krijgt u daarbij nog vers fruit, meer brood en beleg en biologische eieren.

Wij zijn gespecialiseerd in dieetmaaltijden: glutenvrij, diabetes, lactosevrij. Weight Watchers. Gelieve direct bij uw boeking op te geven of u een dieetmaaltijd wenst, dan kunnen wij daar op tijd op inspelen.

Details

Prijzen beginnen bij: 42.50 per nacht (+taxes and fees)

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *