Over B&B Antoniushoeve

B&B Antoniushoeve is gevestigd in Lomm (6 km boven Venlo),  in een pand waarvan het oudste gedeelte in 1906 werd gebouwd als kleine boerderij. Vele uitbreidingen gedurende de meer dan 100 jaar dat het gebouw in Lomm staat, maakten het tot een groot gebouw. Het boerenbedrijf is al in de 60-er jaren van de vorige eeuw gesloten. Daarna heeft het pand dienst gedaan als vakantiepension, als christelijk opvanghuis en nu, sinds oktober 2018, als B&B.

De B&B wordt gerund door een team van 2 mensen. Gerard en Marianne Martens heten u van harte welkom en willen ervoor zorgen dat u zich thuis voelt in de accommodatie. Het spreekt vanzelf dat we op de hoogte zijn van mogelijkheden en activiteiten in de omgeving, en u ook graag adviseren.

GreenkeyVanaf de opening zijn we bezig met een zo duurzaam mogelijk concept in de B&B. Dat betekent in de praktijk dat we werken met biologische producten, gecertificeerde schoonmaakmiddelen en een gescheiden afvalsysteem. Uiteindelijk moet dit leiden tot een Green-Key certificering, die we begin 2021 hopen te verkrijgen. De komende maanden zullen we nog meer aanpassingen doen: op dit moment hebben we al alle plastic douche- en shampoo-flesjes verbannen en vindt u een stukje Werfzeep op uw kamer. Ook de chocolade die u op de kamer vindt is verantwoord en van het merk Tony’s Chocolony. Van alle veranderingen houden we u natuurlijk op de hoogte, op deze website, maar ook in de informatiemap op uw kamer. Tips en goede raad zijn natuurlijk welkom.

 

Gerard Marianne Antonius Hoeve