Over B&B Antoniushoeve

B&B Antoniushoeve is gevestigd in Lomm (6 km boven Venlo),  in een pand waarvan het oudste gedeelte in 1906 werd gebouwd als kleine boerderij. Vele uitbreidingen gedurende de meer dan 100 jaar dat het gebouw in Lomm staat, maakten het tot een groot gebouw. Het boerenbedrijf is al in de 60-er jaren van de vorige eeuw gesloten. Daarna heeft het pand dienst gedaan als vakantiepension, als christelijk opvanghuis en nu, sinds oktober 2018, als B&B.

De B&B wordt gerund door een team van 2 mensen. Gerard en Marianne Martens heten u van harte welkom en willen ervoor zorgen dat u zich thuis voelt in de accommodatie. Het spreekt vanzelf dat we op de hoogte zijn van mogelijkheden en activiteiten in de omgeving, en u ook graag adviseren.

Vanaf de opening zijn we bezig met een zo duurzaam mogelijk concept in de B&B. Dat betekent in de praktijk dat we werken met biologische producten, gecertificeerde schoonmaakmiddelen en een gescheiden afvalsysteem. Dit heeft geleid tot het toekennen van de gouden GreenKey op 2 februari 2021. Dat is natuurlijk niet het einde van onze inspanningen zo U zo duurzaam mogelijk te verwelkomen – het is nog maar het begin!  De komende maanden zullen we nog meer aanpassingen doen: op dit moment hebben we al alle plastic douche- en shampoo-flesjes verbannen en vindt u een stukje Werfzeep op uw kamer. Ook de chocolade die u op de kamer vindt is verantwoord en van het merk Tony’s Chocolony.  Maar we gaan ook iets doen aan isolatie, vernieuwen van de ramen en meer. Ook het installeren van een oplaadpunt voor elektrische auto’s is in planning, evenals het plaatsen van een afsluitbare fietsenschuur. Kortom: we hebben nog plannen genoeg! Van alle veranderingen houden we u natuurlijk op de hoogte, op deze website, maar ook in de informatiemap in de huiskamer. Tips en goede raad zijn natuurlijk welkom.

 

Gerard Marianne Antonius Hoeve