BB Antoniushoeve lelie vector rozeblauw middle

 

Corona-update: In verband met de landelijke maatregelen rondom corona, hebben we slechts 2 gastenkamers geopend. Dat betekent dat iedere gast eigen sanitair heeft. Voor de 2-persoonskamers geldt dat een echtpaar samen een douche en een toilet kan gebruiken. We reinigen het sanitair met een hoge-druk stoomreiniger om ervoor te zorgen dat alles zo schoon mogelijk blijft.

Zolang restaurants gesloten zijn is het mogelijk te bestellen in Venlo of Arcen - daarnaast bieden we de mogelijkheid om een warme maaltijd te reserveren in de B&B voor € 10,- per persoon (2-gangen), € 15,- per persoon (3-gangen); een lunchpakket kost € 5,- per persoon. Wij verzoeken u om de maaltijden bij uw reservering aan te geven. 

In de eet/woonkamer van de B&B is voldoende ruimte om afstand te houden. U bent dus, zoals altijd: van harte welkom.

Welkom op de website van B&B Antoniushoeve. Een B&B waar rust, ruimte en relatie centraal staan.

B&B Antoniushoeve is een landelijke B&B waar comfort samengaat met ontspanning en gezelligheid. Waar comfortabele bedden en een rustige omgeving garant staan voor een goede nachtrust. Waar u 's morgens kunt aanschuiven aan de grote tafel in de eetkamer en kunt genieten van een landelijk ontbijt met streekproducten, waar u naar wens een lunchpakket kunt samenstellen (tegen meerprijs). 

De Antoniushoeve is gelegen in Lomm (gemeente Venlo). Dichtbij de stad, maar ver genoeg om van de landelijke rust te kunnen genieten. Aan de rand van het Nationaal Park De Maasduinen - een gebied dat nodigt uit tot tot urenlang fietsen en wandelen. Met veel regionale ont- en inspanningsattracties - voor jong en al wat ouder.

De beste sauna van Limburg (SPA Wellness Lomm) ligt op 200 meter afstand - om ontspannen te genieten van uw vrije tijd. 

Coaching en begeleiding is mogelijk tijdens uw verblijf - om ook geestelijk te leren ontspannen. Kijk voor meer informatie op de website www.bethabara.nl onder 'begeleiding'.