Onze kamers

Theresia (Tweepersoonskamer)

Een 2-persoons kamer met 2 bedden die naar wens als een groot bed kunnen worden opgemaakt. De kamer is 12 m2 en is voorzien van een vaste wastafel, 2 makkelijke stoelen en een kleine tafel. Dranken Koffie en thee zijn gratis – in de koelkast in de huiskamer vindt u een assortiment aan frisdrank, bier … Meer lezen “Theresia (Tweepersoonskamer)”

Details

Prijzen beginnen bij: 70 per nacht (+taxes and fees)

Details bekijken


Dominicus (Tweepersoonskamer)

Een 2-persoons kamer met 2 bedden die naar wens als een groot bed kunnen worden opgemaakt. De kamer is 12 m2 en is voorzien van 2 makkelijke stoelen en een kleine tafel. Dranken Koffie en thee zijn gratis – in de koelkast in de huiskamer vindt u een assortiment aan frisdrank, bier en wijn. Hiervoor … Meer lezen “Dominicus (Tweepersoonskamer)”

Details

Prijzen beginnen bij: 70 per nacht (+taxes and fees)

Details bekijken


Johannes (Eenpersoonskamer)

Een  1-persoons kamer, voorzien van vloerbedekking. De kamer is 9 m2 en is voorzien van een secretaire, en een makkelijke stoel. Dranken Koffie en thee zijn gratis – in de koelkast in de huiskamer vindt u een assortiment aan frisdrank, bier en wijn. Hiervoor vragen we een vergoeding. Activiteiten In de huiskamer vindt u een … Meer lezen “Johannes (Eenpersoonskamer)”

Details

Prijzen beginnen bij: 42.50 per nacht (+taxes and fees)

Details bekijken


Cecilia (Eenpersoonskamer)

Een 1-persoonskamer voorzien van een laminaatvloer. De kamer is 10 m2 en is voorzien van een klein bureau en een makkelijke stoel. Dranken Koffie en thee zijn gratis – in de koelkast in de huiskamer vindt u een assortiment aan frisdrank, smoothies, vruchtensap, bier en wijn. Hiervoor vragen we een vergoeding. Activiteiten In de huiskamer … Meer lezen “Cecilia (Eenpersoonskamer)”

Details

Prijzen beginnen bij: 42.50 per nacht (+taxes and fees)

Details bekijken