Onze kamers

Theresia (Tweepersoonskamer)

Een 2-persoons kamer met 2 bedden die naar wens als een groot bed kunnen worden opgemaakt. De kamer is 12 m2 en is voorzien van een vaste wastafel, 2 makkelijke stoelen en een kleine tafel. Dranken Koffie en thee zijn gratis – in de koelkast in de huiskamer vindt u een assortiment aan frisdrank, bier … Meer lezen “Theresia (Tweepersoonskamer)”

Details

Prijzen beginnen bij: 75 per nacht

Details bekijken


Dominicus (Tweepersoonskamer)

Een 2-persoons kamer met 2 bedden die naar wens als een groot bed kunnen worden opgemaakt. De kamer is 12 m2 en is voorzien van 2 makkelijke stoelen en een kleine tafel. Dranken Koffie en thee zijn gratis – in de koelkast in de huiskamer vindt u een assortiment aan frisdrank, bier en wijn. Hiervoor … Meer lezen “Dominicus (Tweepersoonskamer)”

Details

Prijzen beginnen bij: 75 per nacht

Details bekijken


Johannes (Budget eenpersoonskamer)

Een kleine 1-persoons kamer, voorzien van vloerbedekking. De kamer is 9 m2 en is voorzien van een secretaire, en een makkelijke stoel. Dranken Koffie en thee zijn gratis – in de koelkast in de huiskamer vindt u een assortiment aan frisdrank, bier en wijn. Hiervoor vragen we een vergoeding. Activiteiten In de huiskamer vindt u … Meer lezen “Johannes (Budget eenpersoonskamer)”

Details

  • Gasten: 1
  • Grootte: 9m²
  • Type Bed: 1 eenpersoonsbed
  • Categorieën: Eenpersoonskamer

Prijzen beginnen bij: 35 per nacht

Details bekijken


Cecilia (Eenpersoonskamer)

Een 1-persoonskamer voorzien van een laminaatvloer. De kamer is 10 m2 en is voorzien van een klein bureau en een makkelijke stoel. Het bed is voorzien van electrische bediening, hoofd- en voeteneind zijn verstelbaar. Dranken Koffie en thee zijn gratis – in de koelkast in de huiskamer vindt u een assortiment aan frisdrank, smoothies, vruchtensap, … Meer lezen “Cecilia (Eenpersoonskamer)”

Details

Prijzen beginnen bij: 37.50 per nacht

Details bekijken


Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond